освен данъците, гърците спряха да си плащат и заемите.. тя даже една банка директно си каза, че опрощава дългове до 20 000 евро..
Никаква сделка не виждам на хоризонта!
Сделка няма да има но ще продължат да ни баламосват, че всичко е цветя и рози!
Най-накрая този краен срок ще бъде спазен и сделка ще има!
Тия простотии не влияят на пазара и даже не смятам да си затварям позициите!
Писна ми от тъпи анкети! Кога някой ще пусне анкета "Истинска ли е любофта на Шефкет и Ферхонде"
освен данъците, гърците спряха да си плащат и заемите.. тя даже една банка директно си каза, че опрощава дългове до 20 000 евро..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ако ти си грък в тази ситуация какво ще направиш, ще даваш едни пари, които няма да потънат даже в твойта държава нейде, а директно заминават за окриване на заеми
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
обаче хитряги пак излязоха.. изчакаха Драги да им налее 84 милиарда в банките за половин година и тогава обявиха референдум..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Реално те не са страна по преговорите, кредиторите не приемат нищо от техните предложения, тия преговори са само театър за пред публиката
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
да, така е.. до колкото следя преговорите буквално не им направиха никакви отстъпки.. аз лично очаквах да клекне Меркел ама явно съм сбъркал..
аз си мисля, че не е въпроса за Гърция изобщо, ами за другите бая по-международни въпросии таз гръцката ситуация предимно инструмент се явява в тях
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
един от гръцките министри директно е казал, че гърците ще гласуват или да останат роби на кредиторите или да станат свободни..
те тез работи отдавна ги приказват, ама и да излязат от еврозоната от кредиторите няма да се отървата народа яко ще има да плаща
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
според мен всичко зависи сега от Марио.. дали ще увеличи ликвидната подкрепа за банките или няма да я увеличи..