Мечтаят си американците за нов Елцин, но не им се отваря парашута
Мечтаят си американците за нов Елцин, но не им се отваря парашута
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като са толкова зле, какъв им е проблема на американците с тях тогава
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не е само Елцин, ами и всички от Елциновата вихрушка![]()
Еваха мамата и на нас
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
та такива ми ти работи "Како Сийке".............пропагандите, анфарите,русофилите са едно,ама прагматичната истина е съвсем друга..........
http://www.investor.bg/centralna-i-i...ksuvat-197329/
И каква е истинатаАз нещо не разбрах от тази статия
Но на мен ми е простено
И без това чета с едно затворено око и едно спящо, 2-3% ръст на икономиката щяло да бъде чудо ли
![]()