Емо, след пейролите ли си влезнал?........................
Емо, след пейролите ли си влезнал?........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Емо няма какво да си кривя душата .............
Да шапка ти свалям но обещавам в близко бъдеще да ти счупя рекорда
С тези 100 лота
Поздравления лично от мен СПЕКУЛАНТА![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Спеко, ... когато се бъзикаме - се бъзикаме, но когато сме сериозни - нека бъдем такива, ... контролирай си състоянията и не позволявай на тази случайна печалба да ти обърка битието ... Ше боли, ... много, ... вервай ми, ... най-добросърдечно ти го споделям ... Много колеги тук печелят добре и систематично, ... доста повече от твоите $7К, ... но няма да го чуеш, нито видиш, ... той и тока не се види, ма лошо апе ... Та тъй ...
Уффф, ... златна жена си имам, ... голям съм късметлия ...![]()
Spekulanta (22-06-2015), L1914 (22-06-2015)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (22-06-2015)
Но все пак все един
трябва да покаже на тълпата по колко може да се печели тук
сега аз спечелих на веднъж 7 к и го показах на яве
поне да се знае за обща култура
с което винаги съм го казал и доказвал
че не големия акаунт е силната страна на трейдъра
а знанията който ги има и ги владее
аз самият успях да спечеля 7 бона от инстата без да влагам нито лев лични
и сега управлявам спечелени от бонусната сметка
прехвърлени в моята лична свободна сметка
Дата и время (GMT+2): 19/05/2015 11:53:36
Платежная система: Перевод между счетами, cчет 5347916
Общая сумма снятия: 2300.00 USD
Для того чтобы отменить заявку на снятие необходимо заполнить форму на странице Отмена запроса на снятие.
Провести процедуру отмены возможно только до того как финансовый отдел обработает Вашу заявку на снятие.
GeorgiRR (22-06-2015)
Spekulanta (22-06-2015)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ЗНАЕМ БЕ , ВЛАХЧЕ . НАШИВКИ ДАДОХА ЛИ ТИ В КАЗАРМАТА .............................
№ 1001 . след 2 години пак ли това ще показваш
радвам се за теб . дано не са ти единствените . и аз помня първата си по- голяма печалба през 2007 . разбирам те . този форум даже го нямаше
Хора спрете се бре...казаха да си мерите чурките...а не да насаждате комплекси на колегите от форума...демек на мен......