защо показваш само печелившите?
губещите са не по-малко поучителни.
защо показваш само печелившите?
губещите са не по-малко поучителни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
apophis, а дни в които да си на загуба нямаш ли или изобщо не пишеш във форума тогава.
Примерно не съм видял досега нещо от сорта +50+124+85+30-840 = -500 евро
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Човекът си прави сметка,
Най - важното е че вакрая на месеца е напред и то с доста добър процент
RyMu (12-07-2012)
това не е ли целта да нямаш загуба???то значи по твоите разбирания не мога да имам печалба без да имам поне дневна загуба?независимо печалба или загуба си ги пиша това че печалбата е повече сори но това е целта ми…все пак искам пари да печеля а не да губя,това че аз се уча при хора които имат години опит в деитрединга и аз профитирвам от техния опит и знания че да не правя някои грешки .....както писах не съм кои знае какво тука със сигурност има къде къде по печеливши треидъри от мен
ти няма и да видиш нещо от този сорт не че съм нещто по ама ако ти го имаш това това си е твои проблем аз отправих преди няколко поста покана към един участник в форума същтото го правя и сега с теб ……..лаив един ден ти един ден аз …така всеки ще има възможността да види как другия срещу него търгува дали ти ще видиш -500 или аз ще видя +500
----------
то и аз предпочитам но когато движението го хване нема как,споко не го приемам като заяждане ще се опитам следващия път да ти направя картинка ако не ще пиша входовите минуси
----------
и така нямах възможноста да кача сега го наваксвам
+106евро +73евро +23евро
+37евро
общто 239евро
поздрави и успехи![]()
El amor todo la vence, el dinero todo lo alcanza, todo culmina con la muerte, el tiempo todo lo sella
Търгуваме вероятности,никои няма кристална топка, за да види какво може да се случи ,и как може да се случи на 100 процента
Emil Enchev (12-07-2012), Oleg (12-07-2012), predator (16-07-2012)
Докъде ще слезе дакса сега според вас ще падне ли до 6347 ? Гледам съпротивата на върхът от вчера го е спряла, би трябвало да върне след този възходящ тренд от вчера? Какво Мислите?
Лошото е ,че отнякъде като тръгнат лоши новини се отразяват на индексите в цял свят. Според мен обезценката на еврото би
трябвало логически да засили интереса към производствените компании, а банковите акции да отслабнат ,така че в дакса съществени спадове не очаквам - под 5850
Нещо не можах да разбера той в момента е 6475 ???? Какви под 5850Лошото е ,че отнякъде като тръгнат лоши новини се отразяват на индексите в цял свят. Според мен обезценката на еврото би
трябвало логически да засили интереса към производствените компании, а банковите акции да отслабнат ,така че в дакса съществени спадове не очаквам - под 5850
----------
Явно не проби и продължи нагоре
Здравейте , тазгодишното моренце приключи за мен 15 дни спокойствие и силна храна
Убаче при ДАКСА не е на добре работата за тия две седмици без надзор оставени на чакащи поръчки -1180 евро
Сега гледам като мишка е брашно къдет се вика
Утре почвам да ги шляпам , аааааааа не може така
Виждам едни 6850 до ден два
Вие как сте го настроили ? Загубих му ритъма позледните 30-тина дена![]()