Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
nnikos (12-06-2015)
Дани този път прикачването със сметката стана
дори вече пуснах едно теглене пък да видим дали няма да го върнат
защото имам отворени позиции![]()
хаххааа и при мен беше същото![]()
![]()
Не знам колко е обстойна, но до 24ч пристигат....... и в началото когато се регнах, четях такива коментари (да не тегля над 100$) и за това се съобразявах с тези съвети, но мога да кажа, че няма истина в тях .......няма значение дали заявката е над или под 100$
п.п. Спекуланта е живото доказателство![]()
petar80 (12-06-2015), Emil Enchev (12-06-2015)
Кура пък, ако питаш - ако има как на по $1 ше тегли, ... за по-сигурно ...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (12-06-2015)
много скапан мач бря
левский прав си че няма значение сумата и за 20 и за 200 мож да та разиграват как си искат
значи получавал съм плащане дет се казва светкавично - мейла от пайниър пристигна преди мейлла от инстата за отчислението на сумата
обаче сега нъцки чакам от 4.06
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (12-06-2015)
Tи кой мач гледа ??? Да не би случайно нашите мърши ???много скапан мач бря
левский прав си че няма значение сумата и за 20 и за 200 мож да та разиграват как си искат
значи получавал съм плащане дет се казва светкавично - мейла от пайниър пристигна преди мейлла от инстата за отчислението на сумата
обаче сега нъцки чакам от 4.06Аз с едното око гледах Хърватска - Италия
Колкото до тегленията - ще ви ги преведат, така че търпеливо чакайте![]()
Искам да вкарам около 30 долара. Да попитам, нали се тегли, без да имаш верификация. А нали и може да получиш 30% бонус и после може да изтеглиш от тях. И нали името ти може да е на латиница, а не на кирилица.
Теглиш след верификация, бонус... има, латиницата ако не се лъжа е задължителна![]()
Нали ...нали ...ама дали?
Няма вариант без верификация да теглиш, така че си верифицирай и тогава прави каквото и да било.
Нали може да вкараш, без верификация. А ти искат като теглиш. А може ли да прехвърлиш от твоят акаунт средствата на друг на акаунта и той да ги изтегли.