Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз съм в отбора не мечките, ама с по-скромни цели...
За едни 30 пипоня се боря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
много станахте мечките и ми се струва, че биците ще ви мачкат.. за справка - подписа ми....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
nnikos (12-06-2015)
Не, ама мерси че ми го показатова ли гониш
По М15 ми е входа и цел ми е проекцията надолу на мечия бар![]()
Евро.йена спокойно се възстанови до 139. За ядосване е, че не прецених обема.
Вие например знаете ли как търгуват разните успешни трейдъри?
Влизат си спокойно срещу тренда и си добавят от време на време и накрая със 100 пипса корекция се измъкват на печалба.
Но имат яки сметки, които издържат десетки фигури срещу тях! Не си го измислям, а съм го чел като коментари по
форумите. Може и тук да има подобен играч?![]()