Образува се триъгълник. Пет бара на дневна ще вкарат цената в тяснат част и от там вече ще се види .... това очаквам.Зелените пунктири, които си начертал май ще са важни нива и трябва да се дебне пробива им...
Иначе докато разгледах форума набързо останах с впечатление, че се чакат някакви големи гапове. Има ли някоя новина, че аз в петък рано приключих и не съм отварял нищо...
Сега ще се прегледа блумбъргЪ
----------
Ние само предполагаме, пазара разполага ... 1,1050 е много силна подкрепа в моментаСпоред мен при теста на 1,1050, ще пробие до 1,0810 ако не от първия път то при втория....Мисля, че настроенията от петък в резултат на новините от щатите и психозата около гърция, ще му помогнат да преодолее това ниво...Може да е за кратко но шансовете за пробив са големи....Ако няма някоя нова изцепка от страна на Ципрас...от средата на седмицата очаквам отново да поеме на горе...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (07-06-2015)
Добро Утро Колеги ..........................
€€€€€€-то ще си продължи надолу според мен
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Утре почва Г-7 в гармиш...................................... ................................................Зелените пунктири, които си начертал май ще са важни нива и трябва да се дебне пробива им...
Иначе докато разгледах форума набързо останах с впечатление, че се чакат някакви големи гапове. Има ли някоя новина, че аз в петък рано приключих и не съм отварял нищо...
Сега ще се прегледа блумбъргЪ
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
100% Гърците ще оставят отпечатък върху графиката в сряда...Според мен при теста на 1,1050, ще пробие до 1,0810 ако не от първия път то при втория....Мисля, че настроенията от петък в резултат на новините от щатите и психозата около гърция, ще му помогнат да преодолее това ниво...Може да е за кратко но шансовете за пробив са големи....Ако няма някоя нова изцепка от страна на Ципрас...от средата на седмицата очаквам отново да поеме на горе...![]()
DRA (07-06-2015)
Spekulanta (07-06-2015), DRA (07-06-2015), driverf1 (07-06-2015)
Ще дебнем фнимателно какво, ще изкъка ЦипрасАз лично очаквам цирк...познавайки византиската душица...предполагам, че първо ще създадат истерията, че няма да се съгласят и накрая, ще клекнат...Това предполага, че ще потопят до сряда еврото и после, ще избухне
)
няма да е до сряда цирка . ще е до края на седмицатапо ред причини . ще е интересно
DRA (07-06-2015)
Ципрас едно говори когато е на срещи в ЕС и съвсем друго пред гръцките парламент и медии.
Много двуличен тип!![]()
DRA (07-06-2015)
DRA (07-06-2015)