"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
звездоброец (05-06-2015)
Първоначално написано от 100
2014 беше лоша година като цяло, това е всеизвен вече факт.Първоначално написано от 100
Системата изобщо не е кофти, дори се справи отлично и 2014 беше супер тест
Та какъв е критерия за добра и лоша година, след като на тест е отлично ?
Според мен, лоша година няма, само лоши търговци. Това е много дълъг период от време за да се окачестви като лош.
Аз лично ставам и преотстъпвам място на бременните жени и възрастните хора и така вече 1/3 век![]()
Логиката ми е такава - по-големи движения на пазарната цена -> pстава резонен за стратегията
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а ми лоша година е когато доматите не искат да вържат, когато пипера ти изгори/мааносасе/ ....е такива работи..................................
Изобщо нямаш правилната перспектива за периодите през които минава пазара затова и резултатите не са постоянни и затова и виждаш някакви невероятни възможности. 2014 не беше цялата лоша, но примерно 4-5 лоши месеца си имаше, ако прегледаш статистики малко ще видиш как се отрази тая година на всички. А иначе точно днес ще прегледам малко дата за последните 2-3 години, но лоша година е всяка която дава 1/3 по-малко примерно. Ако не се лъжа при мен разликата беше точно там някъде в резултатите.
Това беше първата слаба година, която виждам наживо и в интерес не истина ми се отрази в някаква степен, обаче слаби години е имало и преди това и веднъж като си видял повече няма да се повтори чуденето какво става. Историческата перспектива е много важно нещо
Това ми е ясно, но както казах, една година е твърде дълъг период, за да се окачестви като лош. Това, че е дал по-малко на средна база от останалите години, не го прави лош.Изобщо нямаш правилната перспектива за периодите през които минава пазара затова и резултатите не са постоянни и затова и виждаш някакви невероятни възможности. 2014 не беше цялата лоша, но примерно 4-5 лоши месеца си имаше, ако прегледаш статистики малко ще видиш как се отрази тая година на всички. А иначе точно днес ще прегледам малко дата за последните 2-3 години, но лоша година е всяка която дава 1/3 по-малко примерно. Ако не се лъжа при мен разликата беше точно там някъде в резултатите.
Това беше първата слаба година, която виждам наживо и в интерес не истина ми се отрази в някаква степен, обаче слаби години е имало и преди това и веднъж като си видял повече няма да се повтори чуденето какво става. Историческата перспектива е много важно нещо
А и не е нужно да мине цяла година за да видиш нещо си или пък да се чудиш какво става, след като го има в историята.
Колкото и да е слаба, с достатъчен обем, печалбата винаги е огромна. Това няма как да е лошо![]()
С достатъчно обем 5% на месец са супер резултат, ама като няма обем и автоматично тия 5% стават ужас. Лошата година е тази, която дава по-малко възможности за печалба, ако половината е зле то е нормално да кажеш, че цялата е лоша. Ако теглиш печалби всеки месеца нали се сещаш каква е разлика спрямо по-дългосрочните цели?
лошо Седларов,лошоооо................... ....
..................