Spekulanta (04-06-2015)
Хахаха. Тук само ти, нямаш представа от форкес. Аз пък съм убеден, че това е поне 3-тото демо, което отваряш в близките 2 седмици.
П.П. Сутринта ти пуснах сделка. Пък ти си си отворила следобед ново демо.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Брех по кое време щуреятАкулите не спят! Само дизелаки се крие по тъча
Доближихме една трендлиния... която не ми е ясно дали ще си поставят за цел да я мушката, може и да поддадем към 1.0955
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Налииии,и аз искам баце)
Имам сериозни намерения разбираш ли)))))))))))))))))))))))))))))))))
'' Биковете печелят пари,мечките печелят пари,а прасетата ги колят''
ЗА АЛЧНОСТТА СЕ ЗНАЕ МАЛКО
aко може и аз... от мъка, че предвидих покачването от 1,08 и си затворих дългата нейде по средата, демек края на 1я ден... а вчера и днес нямах време за занимавки по графиките... все си викам като хвана някакъв тренд ще го държа докрай, ама нейсе... бързам да обера печалбичките. трябваше да оставя едно обемче с нулев стоп...
Последна редакция от Eli2356 : 04-06-2015 на 21:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (05-06-2015)
Eli2356
Дали не е дошло време за къси:
http://www.vesti.bg/pari/evrozona/gy...torite-6037242
Ако това не е някакъв фейк то сега можеш да се пуснеш по тренда.
Skp какво демо, какви сделки ? Еииии какво ти става ?П.П. Сутринта ти пуснах сделка. Пък ти си си отворила следобед ново демо.
Само къси съм отваряла и последната къса е на върха. Използвах покачването и отварях къси защото знаех че ще пада до 1.0700 . Още в 03 часа имах информация, че предстой падане на 1.0700.
Кога Ане, когааааааааа???Още в 03 часа имах информация, че предстой падане на 1.0700.
Да отворя нова графа в тефтеря![]()
Искаш час ли?............................................. ..................Кога Ане, когааааааааа???
Да отворя нова графа в тефтеря
След два месеца...................................... ............![]()