ти за мен ли мислиш ? няма нужда , щом си научил кое как е , значи ще се справиш тук във форумаnoreason и аз не те разбрах сел мел стоп иди дойди за надолу си ти обясниха ми ги вече какво е сел ама бегай на ривъра че да не си насинен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
да ти кажа ..emoyambol....Все ми е тази ...Доста време ще са чака, иначе съм напълно съгласен, само че първия таргет е паритета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
xqhxqhxhqxhhq звездоброец вече ще знам и че мога да говоря глупостикуре ми вика
noreason за съревнованието бре друже не се прави на щипана ученичка![]()
Дреме ми за обемите и сметките ти дадох ти шанс да ми натриеш носа ,ти избяга у лево щото не можеш и съм права
И като ти видя обемите какво ще получа хипертонична криза мейби, а дано ама надали, щото не можеш да ме обориш
П.с.С туй, "бе" и останалите диалектни думички типични за северозапада, или както е модно да се нарича северозападнала България дето използваш като се изнервиш да не си от Враца дето гарга не каца
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
за какво съревнование говориш бе ?noreason за съревнованието бре друже не се прави на щипана ученичка
а бе ти да не си откачил ?) какво ти става ?
да не ме бъркаш с някой друг ?
за какво съревнование става въпрос ? я излез малко , че този пазар цял ден да го гледаш ..виж после какво пишеш
за какво става въпрос ?
нали ти дадох цел и таргет , хващаш се и хоп ...
----------
не го давам за 1,000 щото го гледам като рейндж ....но може и там да отиде , но не ми се вярва , по скоро не ми се иска ...Викаш само пари да са правят, пак колко е друг въпрос)
![]()
noreason за черна червена1.1313 или там твоето колкото беше
Нищо не гледам чакам салата да направят
![]()
Бенча пускат състезание от понеделник.............................. ........................................