Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз лично,понеже тия дни еврото не е много много надеждно смисъл трудно му се хващат спатиите и за да се ориентирам наблудавам долара от към йената и забелязох някой интересни неща.Принципно всички знаем че към края на месеца обикновенно йената пада ( много компании продават йени преди заплати на големите предприятия) а после в началото на месеца цената се коригира. И това не е веднъж два пъти. Явно щом да окажат такова влиние на двете валути се обменят големи суми само от тези компании. Явно си избиват заплатите на чиновниците си. Незнам дали схванахте мисълта ми
но тия в Япония са като роботи и този факт се повтаря почти всеки месед. Дори вчера и днес. Йената подскочи спрямо долара....еврото имаше моментно събуждане и според мен пак ще тръгне надолу до края на седмицата
но това е мое мнение
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kapitanRakia
Ракоджио
Не вярвам да си по голям ракийджия от мен ама както и да е
Пак ти казвам най интересно ще е на кабел /долар![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Достатъчно е че се заговори за вдигане на банковата в швейцарските банки, естествено. Какво стана там за последно не знам (че нямам пари там), но е достатъчно милиарди мръсни пари да почнат да се теглят оттам - не ще рипне (кросовете с него), ами и много може да рипне, ако наистина имат намерение да ги разгласяват... Интересно къде ли ще ги складират занапред?... под дюшеците или ще ги перат в офшорки...
Пс Шегувам се.Днешното рипване се дължи на спада на долара просто.
Последна редакция от Eli2356 : 02-06-2015 на 22:28
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
на две чаши ставам голям трейдър
.................................................. .............
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Че то пък за какво да се лъжем,пък камоли самия себеси да зблуждавампросто казвам аз лияно по какъв наяин наблюдавам дадена валута и съдя по това за нея ,в случея ЕВРОТО
![]()
То и аз го чакам дългосрочния спад да се задейства но днес определено не се получи
п.п. Някои знае ли от къде беше този импулс или просто за обиране на стоповете преди голямата пързалка???
Последна редакция от pablo : 02-06-2015 на 22:48
Това е стар психологически трик за самоуспокоение при някои хора според мен. Колкото и да са им празни кесиите, да убедят/заблудят останалите, а покрай тях и себе си колко са велики и способни. И с тази представа да продължат напред. ... че с истината понякога е трудно... Естествено файда почти нулева от това.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz