Добре де,Ели...от де я извади тази SMA480 ся......SMA480
Много пъти съм се чудила и на други колеги от де ги вадят разни -604, 588, 1480 и т.н![]()
Добре де,Ели...от де я извади тази SMA480 ся......SMA480
Много пъти съм се чудила и на други колеги от де ги вадят разни -604, 588, 1480 и т.н![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна
Това са КАКИ
Според мен ...........
Никога не съм търгувал с подобно нещо !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Яна (31-05-2015)
Спеко и аз.
Моята най-дърта кака е 200....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (31-05-2015), DRA (31-05-2015)
Аз си свикнах с Фибото и това е
Нямам нито една кака на графиката ...........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
DRA (31-05-2015)
Те има едни играчки като колекция си вървят... 1,17 е много амбициозна цел - възможно да бъде достигната, но към средата на юни. Аз за 1,15 мислех, но да видим някоя лоша изненада покрай Гърция дали няма да изтипосат... То ще си покаже следващите дни накъде ще е по-дългосрочно според мен.
----------
Яна, аз лично SMA 480 я извадих от един анализ някъде из форумите (май във ************ беше) като четох преди време - на нея се основаваше анализа и ми хареса.
Седмиците са 4,5 всъщност и 540 SMA също много добре пасва - жълтата е 480, червената е 540 - 5 х 24 х 4,5. И 7 (дни в седмицата) х 24 х 4,5 - 756 пасва също добре - синята най-отгоре.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-05-2015 на 20:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
До края на седмицата няма да мине 1,1150.....Те има едни играчки като колекция си вървят... 1,17 е много амбициозна цел - възможно да бъде достигната, но към средата на юни. Аз за 1,15 мислех, но да видим някоя лоша изненада покрай Гърция дали няма да изтипосат... То ще си покаже следващите дни накъде ще е по-дългосрочно според мен.
----------
Седмиците са 4,5 всъщност и 540 SMA също много добре пасва - жълтата е 480, червената е 540 - 5 х 24 х 4,5. И 7 (дни в седмицата) х 24 х 4,5 - 756 пасва също много добре - синята най-отгоре.
...........
Сега като се заговорихме за мувинги и изчислението им ме осени гениалната идея вместо LWMA 48, да сложа 54 (бялата) и я как добре пасна, по-добре от 48... 9 месеца и половина го натискаше надолу, нормално е пак да я тества. Та нивото от 1,1040 май ще го коригирам на 1,1025. Вече ако него го пробие, мисля ще има доста нагоре към следващата цел 1,12
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 31-05-2015 на 21:36
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз има облог с Аниту,чийто падеж е утре в 17.00 според нея,а аз давам един час толеранс-18.00![]()
![]()
Ане, не уточнихме наградния приз,ама аз викам да е локум на клечка![]()