ANA (28-05-2015)
А дано да говориш за гепито (gbp/jpy), че вече стана една - отворил, затворил, с позиции, без позиции, фалирвания, сбогувания, в следващия момент преизпълнил плана за седмицата..... не визирам само теб. Значи последно от към 05:00 нощес ще почне спада и до 17 ч понеделник ще е стигнало до 1,07. Много не ми се вярва, но както казва Бойко: "Не твърдя неща, който лично не съм видял."
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
TWizard (28-05-2015)
Дам , Бях на филмче , извини ме че те накарах да ме чакаш !!!
----------
То Анито толкова много прогнози дава на ден че не мога им хвана спатиите , ако някой може да обобщи ....![]()
Този свят ще умре защото хората са гладни , гладни за ОЩЕ .
Докато се разяснявате тука си гепих едно дълго скалпче![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами за този месец приключихме
нека другия дае двойна печалбата
а сега нека да викна за последно
даваййййййййййййййййййййй еврооооооооооооооооооооо![]()
DRA (29-05-2015)
petar80 (28-05-2015)
Eli2356 (28-05-2015)
Еврото се нуждаеше от корекция, аз лично го търсех спрямо други валути като австралиеца и йената. Там има повече пипсове за търсене.
Последна редакция от Eli2356 : 28-05-2015 на 22:09
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
http://www.reliableforexsignals.com/...-formatsii/286
---------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb