Няма да има отваряне на позиция при еврото , ще чакам . Аз се обърках.................................... .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Но мисълта ми беше да не ги подцениш инстата
Единственият Брокер който ти дава такава възможност
Аз самият се уверих . писане тук майтап си правим
И на края на месеца си плащат за писането
Но това е една Перфектна възможност да спечелиш много повече
Както моя случай![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Шпекуланте да не са почнали да ти дават допълнителен бонус, че то наколенки наколенки, ще ти се натъртят коленцата
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
driverf1 (28-05-2015)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
е добре де , ако веднъж в месеца се тегли печалба над бонуса , дали ще има проблем ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta, кацна ли гълъбчето?
Преведоха ли голямата пачка?
Тука само подлъга бичетата май...
DRA (28-05-2015)
Mашала. Дано не си сгрешил нуличките само. И защо трябва да ги прехвърляш по друга сметка - смятат я за по-реална и повече изплащат ли?
За мен тук си е твърдо за нагоре днес - мин. до 1,0980.
Пс 1,1014 е по-оптимистичната крайна спирка за нагоре.
Последна редакция от Eli2356 : 28-05-2015 на 12:59
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И аз така ги виждам нещата в канала, ама да видим сега след новините как ще е...дали ще тества дъното или ще отпраши нагоре директно....