Tова през какви интервали е ставало и над 3 опита ли са били? Аз мисля, че някъдето отколо третия или четвъртия месец се усетих, че май не знам в какво съм се забъркал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е тука говоря за период от 5 години някъде.. като в началото беше най зле положението.. има седмици със загуба от по 2-3 хиляди лева..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Формулата я карамОлег и 100-то пак започнаха споракое е по- важното: техниката или психиката ?
Според мен и двата "атрибута" са необходими - само с едния - няма да станем милионери
![]()
..... все едно болит от Ф1 да е бърз само на правите отсечки - по този начин няма как да сПИЧЕли титлата
..... трябва също така да спира късно, да е стабилен в завоите и т.н.
![]()
Олег, формулата гледаш ли я ва ?????
Ходих до чудните мостове
Навръщане такова каране направих, каквото не бях правил досега.![]()
Един трейдър, който следя казва, след печалбите няма повод за радост защото със сигурност започваш да очакваш загуби, статистиката е непоклатима :0Аз последно време дори и да имам повод - не се и усмихвам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
този е значи голям карък
Значи след като БМВ бележат ръст на продажбите, да се очаква последващ спад ли ?
Що за глупост изобщо ?
L1914 (24-05-2015)
И теб те хваща яд, как може тая печка да е по-оборотен от бял пич като теб ли ?
----------
Какво значи стоповете ?
Ти ми говориш, че ако печелиш, после ще започнеш да губиш задължително
Което звучи също толкова абсурдно, както че един часовникар, като прави перфектни часовници 5години, след това вече няма да може.