проекциите с ъглеца е единия начин да се изчислят тез работидеривативно на туй може с конвенционална трендлиния
другия начин фрактализъма на графиката да се сметне
дериват на туй е някакъв вид мувинг-аверидж
![]()
проекциите с ъглеца е единия начин да се изчислят тез работидеривативно на туй може с конвенционална трендлиния
другия начин фрактализъма на графиката да се сметне
дериват на туй е някакъв вид мувинг-аверидж
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
почти всички сме почнали с една и съща - много се качи , трябва да пада . и след известен период от време / строго индивидуален , колко си кадърен/ почнеш да гледаш графики с каската , за да не боли много , започваш да мислишЩе се научи човека...малко по малко.
Всички отначало не сме знаели какво е съпротиви и подкрепи...и тренд линии , да не говорим за стратегии.
Пък като ми задавах в началото въпроса : " Ти каква стратегия ползваш? " и лошо ми ставаше...Каква стратегия мога да ползвам като се уча още и търся себе си във форекса...
книги требе да се четат и да се киризи пазаря![]()
сайтата с книгите нещо липсва напоследъкforex-warez
дано се появи в скоро време![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Как да разбера къде има предварително образувано ниви били показал със снимка.
----------
Къде мога да ги прочета тези правила .
Единственото правили което си спомнян беше за една формула него ли имаш предвид.
----------
Чел съм го няколко пъти ама нищо не научих от този сайт.asa по въпросите ти виждам, че ти липсват базови понятия, четеш ли нещо в момента.
почни от простичките неща, основите - бейби пипса ти е много добър сайт за това
Съпротива и подкрепа - определяш ги, то масово и боркерите часовите ги пишат по сайтовете,трендка как се чертае как се определя тренд и такива базови нещица.
Не се хвърляй на неща дето са за напреднали.
Дадоха ти във форума темата за 9/30 чудесна стратегия, ама не става от раз и тя си иска да знаеш кое подкрепа и съпротива и кое е импулс кое корекция, кога пазара е в рейндж, кога е в тренд, та четене и практика
----------
Нищо не ми ясно даже се ядосвам че немога да се научаЩе се научи човека...малко по малко.
Всички отначало не сме знаели какво е съпротиви и подкрепи...и тренд линии , да не говорим за стратегии.
Пък като ми задавах в началото въпроса : " Ти каква стратегия ползваш? " и лошо ми ставаше...Каква стратегия мога да ползвам като се уча още и търся себе си във форекса...
----------
Гледам графиката гледам графиката и нищо не виждам .
Аса
Има едни фигури на които им викат "двоен връх" ,а другата подобна фигура е" глава и рамена"
Обърнатия двоен връх и обърната глава и рамена са типичен пример за образуване на нива на подкрепа
а правата фигура двоен връх и правата фигура глава и рамене е типичен пример за ниво на съпротива
Започни с тях. Успех !
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
А след като толкова време гледаш и нищо не схващаш не ти ли се струва, че може да трябва да се откажеш?Гледам графиката гледам графиката и нищо не виждам .
То никой не е казал, че всеки може да се научи - някои не могат, може ти да си от тях
L1914 (17-05-2015)
аса , това са някои от фигурите ,които се използват в хармоничния треид. в никакъв случаи не са панацея , но може да ти помогнат / едно си баба знае, едно си бае/.................
двете са добавка към поста на саксито. не знам как и с какво успя , но доста колеги се ''ангажираха'' да помагат. .......... не злоупотребяваи с това...... надявам/е се и очакваме конкретни въпроси , които подлежат на коментар ... ако може придружени с графики![]()
има една българска песен - Ние сме безнадежден случай
но тук едва ли е точно така по скоро е аз го знам тоз матриал ама майтап да става![]()
L1914 (17-05-2015)
Трябва влеме окото да свикне да разпонава фигури, конфигурации, вълни и прочие, ама то става с чертане по графиките.
Затова от самото начало ти казах , направи си някакво анализче трендки, подкрепи, и качи графиката, така най- добре може да ти се помогне
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark