аре , от мен . под ръка ми е..........тази ли е ................
Четох за свещите и това какви сигнали дават ама се обърках и не стигнах до никаде.значи според мен най лесно ще ти да по изучиш свещите
и да търгуваш по тях
----------
Четах из нета и други източници и хептен се объркахВсичко, което научиш ще ти бъде от полза, но не се опитвай да научиш всичко - кашата ще стане много по-голяма в главата ти
Започни с нещо простичко - средни величини, съпротиви и подкрепи, канали - ей такива неща - за Елиът ти е малко рано още, аможе и въобще да не стигнеш до него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1 Колегаколежке или колега , ако си захапала сериозно ти предстоят много въпроси и отговори . 1 - подходящ фреим - зависи от темперамента ти /включително/ 2. подходяща стратегия , съобразена с тайминга и ... те са много и взаимносвързани и се водят за ръчичка ........... 3 . всяка двойка си има своята специфика в движенията - избор на подходяща валута .... и т . н един ще ти казва Фибо , друг Елиот , трети Ган , и т .н . нещо такова че да е . а ти как ще си копаш , си е твоя работа . никои не знае какво знаеш , че да ти помогне . пусни нещо като анализ , за да се ориентираме . и коляжката Новак ти го каза
2 Някъде четох че техническия анализ е приложим на всички тайм фреим
3 Немога да разбера как се използва ветрилото на Ган
4 За вълните на Елият зам че възходящият трен се състой от 5 вълни 3 възходящи и 2 корекциони,а низходящият тренд има 3 вълни 2 низходящи и 1 корекциона.
Но незнам от къде започват да броят вълните
5 Незнам как да кача снимка никога несъм качвал нищо
----------
Ще се радвам да ме разбиете на пух прах -поне ще науча нещоПравиш си анализчето на платформата, дясно на графиката safe as , копи и пейст тук и ние те разбиваме на пух и прах- шегувам се за последното.
За вълнувата теория потърси Балан- вълновата теория, ако не я намериш по нета, мисля я имам на флашка ще ти я пусна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имам чуствота че колкото повече чета повече се обърквамняма начин . четене си требе
Знам че трябва четене.
Това с кашата в главата всеки го е минал предполагам.
Почни от нещо просто, базовите неща
тренд например.
Всяко четено нещо го връзвай с графика
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
1. . коч къмпани1 Колега
2 Някъде четох че техническия анализ е приложим на всички тайм фреим
3 Немога да разбера как се използва ветрилото на Ган
4 За вълните на Елият зам че възходящият трен се състой от 5 вълни 3 възходящи и 2 корекциони,а низходящият тренд има 3 вълни 2 низходящи и 1 корекциона.
Но незнам от къде започват да броят вълните
5 Незнам как да кача снимка никога несъм качвал нищо
2. така е и се почва от голям към малък фреим
3. тук трябва и математика / един от най-тежките анализи/
4. не ми е силата този метод и го ползвам отгоре. не се задълбочавам.
5 кърсора на мишката на екрана ,които искаш да снимаш - десен бутон - маркираш запиши като картина. в новия прозорец отмяташ 2-рото и последното и ''ок'' . в новия прозорец отиваш най отдолу и маркираш ''bbcode'' .след това отиваш У форума и към коментара ,които си направил прикачваш копираното от прозореца , които е над полето ,където пишеш коментара / маркираш земното кълбо ......... излиза нов прозорец . махаш маркираното и пейсваш твоето и ''ок'' . трябва да излезе в полето за коментари с url адреса . това е
аре дерзай
Имам един въпрос но искам да кача и снимка но ми изписва въведете адрес на линка.
Незнам как да продалжа.