Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (09-05-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то докато разсъждаваме така, така ще е. Какво лошо има в това да застреляш престъпник - спестяват се разходи и за държавата - за разследване, съдебни дела, изхранване и отопление в затвора... (ако стигне дотам изобщо). Аз ако съм да ти кажа хич няма да ми мигне окото да опоскам някой, ако тръгне да ми влиза където не му е мястото. Какво ще ми се случи после?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
абе няма нищо лошо даже е полезноЕ то докато разсъждаваме така, така ще е. Какво лошо има в това да застреляш престъпник - спестяват се разходи и за държавата - за разследване, съдебни дела, изхранване и отопление в затвора... (ако стигне дотам изобщо). Аз ако съм да ти кажа хич няма да ми мигне окото да опоскам някой, ако тръгне да ми влиза където не му е мястото. Какво ще ми се случи после?имам предвид стар човек ще го е страх да предприеме подобно действие защото после родата на мангала ще търси отмъщение
Eli2356 (09-05-2015)
ми хубаво - значи и родата на мангала ще си замине после при него, ако много настояват. ако трябва и аз с тях - поне ще знам че съм достойно загинала в името на справедливостта. това ако аз бях на мястото на стария човек - то все някога ще се умира така или иначе.... то при куршумите няма стар, млад - ако е разрешено да си носим истинско оръжие като в щатите да видим така ли спокойно всеки щеше да си влиза където му скимне. че то много не се знае кой кого ще превари - крадеца, родата му или жертвата. все пак ще имат едно наум къде си врат носа. ... полицай и охрана на всеки метър така или иначе не може да има, поне да може ние сами да сме си полицаи.
----------
ох, това ако наистина е така, на Бг пък спокойно може да й бъде връчен орден "Държава на абсурдите".
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 09-05-2015 на 22:29
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И това какво променя живота ни...Борисов: В момента сме на челно място в ЕС по усвояване на евросредства
Сега учени от БАН
ще се позанимават да разберат състава на паважа
за да може да се прави у нас![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Ако съм в къща с лопата през рамото на две. Живеяв апартамент обаче, оръжие нямам но пък имам една 1,35 бухалка дълга. Той влиза в къщата ми а аз по закон сладки и кафе трябва да му предложа ехххх....закони
The trend in need is a friend in deed,,,,,,