"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че какво му е лошото капка по капка системно и постоянно, тук и 50 пипа дневно се споменават, че те са си 1000 в месеца по 12 месеца е-хей направо не мога даго сметна
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Знам бе човек че е така
Но като ги попитах то стана дълга и широка
То излиза че трябва да направя друга сметка
Която е ПАММ и да тръгна от нулата
А аз вече в тази сметка само за едни месец я надух яко
Не ми се занимава сега друга сметка![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Имаме пробив на 1.1140/50 , следващото ниво до което ще падне е 1.1072 .
Покупка на ниво 1.1072 , цел 1.1291 при пробив ниво 1.1398 .
Достигане на целта - до 11 май.
Аз мисля нивото 1,1125/30 да го спре и да си поеме нагоре ........
Или поне аз така преценявам нещата![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
hanuman (04-05-2015)
Както си решил,ти сам като можеш да си я надУиш и без чичко паричко ще минеш.
----------
Ей това е приказка биците да се подкрепим ,да фръкни нагоре да са оближа като котарака кога фиксира салама.
Spekulanta (04-05-2015)
Тази сметка не е бонусна
Защото като влизам в кабинета на трейдъра
Ми дава да тегля всичките пари до цент
Ако аз само поискам де
----------
petar80
Какво стана ва Пеше ................
Оказа се че и вашия кмет имал имоти за милиони
Вие Хасковските джанбази знаете да правите търговия
Евала ашколсун аферим![]()