Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото житейския опит, спокойствието и някои други качества качества необходими за да станеш успешен трейдър са вече налице или ако не са е далеч по-вероятно да ти култивираш в себе си по-лесно. След това шанса да можеш да си позволиш технически да търгуваш или да бъдеш обезпечен по някакъв начин също е доста по-голям.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
100, кажи за дедо рос, запознат ли си ?
Че имам една идея и още не се сещам защо работи, почти без да се дъни![]()
Не, обясни за какво става дума? Идеята с трейдинг ли е свързана?
100, това е строго индивидуалноЗащото житейския опит, спокойствието и някои други качества качества необходими за да станеш успешен трейдър са вече налице или ако не са е далеч по-вероятно да ти култивираш в себе си по-лесно. След това шанса да можеш да си позволиш технически да търгуваш или да бъдеш обезпечен по някакъв начин също е доста по-голям...... психология/психика
Не е задължително, че като преминеш 30-ка и ще улегнеш, и ще придобиеш тези качества
Тогава по-добре не я споделайПървоначално написано от Олег
Че имам една идея и още не се сещам защо работи, почти без да се дъни![]()
![]()
Разбира се, че е така, нищо не е 100%. Като казваме "винаги" не винаги значи винаги, излюченията правят правилата100, това е строго индивидуално ..... психология/психика Не е задължително, че като преминеш 30-ка и ще улегнеш, и ще придобиеш тези качества
----------
Изобщо не съм фен на М5 ама казвай да проверяваме ако има нещо. Аз вече определено достигнах до извода, че само с успеваемост без читаво р:р мноого трудно се вади достатъчно.