А бе ако никога не е ходило момчето нека да отиде да види кое що е .... все нещо ще научи ...най малкото да не си дава парите втори път...
А бе ако никога не е ходило момчето нека да отиде да види кое що е .... все нещо ще научи ...най малкото да не си дава парите втори път...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Като разгледах аджендата на евънта няколко пъти реших, че ще отида. 2 цели дни е и ще говори за целия процес зад движенията, за търсенето и предлагането, което не е нещо, което не знам, но пък може да каже нещо за обемите... там съм гола вода. А и цената е като на семинарите с познатите бг лектори... Най-малкото ще се запозная с някой колега и ще поговорим.
Ако някой от тук присъстващите е ходи да пише, да се запознаем там.
Интересно ми е и за този софтуер, нямам им много доверие, но този е доста скъп...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ето един уебинар на гавин холмс
https://www.youtube.com/watch?v=Zjn2_5okP2w
L1914 (25-04-2015)