Ми,остай некакаков тафалон,да ти дзвънкаме.......Мъ,да не си помислиш,че ти искам нумерот....
Аз,само.............ъъъъъ...........т ка.............професионално....
Левскарино.....мъ,много мъдра мисла споделяш......Подкрепям те напълно.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафле......родена си с късмет........23.6 издържа....жъ,вървим към теб...
Язе,ви напущам......жъ,вървя на разходка............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Fafa (22-04-2015)
Профита, на тоз пазар сте боцнали по някой профит.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Това първото е верно!
Ай поздрав :
https://youtu.be/NGVoInmfLoM
тоя Дакс за пореден ден продължава да ми къса нервите.. не издържам веке..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И от мен един https://www.youtube.com/watch?v=JbDyN7MSIHs![]()
![]()
![]()
![]()
Fafa (22-04-2015)
Въйййййй, ми той твоя двоен ве, аз къде съм тръгнал
ФАФЛЕЕЕ, да ти казвам какви ръкавички си купих днес. Отидох за едни, па си взех от високият клас на SPIDI, които били разработени по идеи на самият Марко МеландриПоне така чух в ютуб ревю на модела.
SPIDI carbo six motorsportЧудни ти казвам
![]()
Fafa (22-04-2015)
Следващата стъпка е да я поканиш да си лакирате ноктетата на крачката заедноВъйййййй, ми той твоя двоен ве, аз къде съм тръгнал
ФАФЛЕЕЕ, да ти казвам какви ръкавички си купих днес. Отидох за едни, па си взех от високият клас на SPIDI, които били разработени по идеи на самият Марко МеландриПоне така чух в ютуб ревю на модела.
SPIDI carbo six motorsportЧудни ти казвам
![]()
Дай да гледаме де....
Аз пък си взех прахосмукачка на Ровента ...че онзи ден като си избирах новия лаптоп си я харесах...безшумна и беличка...където е рекламират с една котка бяла.
Oleg (22-04-2015)
И котката не бяга ли като я включиш ?
Моята Маца отива в другата стаяХич не й понася шума
![]()