Пазара е отврат![]()
![]()
Чакам да ми вземат +1 стопа на едно късо и се ориентирам към бирата![]()
Пазара е отврат![]()
![]()
Чакам да ми вземат +1 стопа на едно късо и се ориентирам към бирата![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA (21-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (21-04-2015)
РЕДА
нали спомена днес - първо надолу , после възможно нагоре
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Баааааа ....
Тук никой ли нЕма
Хода по другите теми да драскам, докат имам бИрка
Айде, че СОПОЛЯ чакаме)
)
Упссссссссс ...... то тръгнало бре))
babaMETZA (21-04-2015)
Абе големи измекяри...искат да си направят новото дъно сами
Само дет вчера не го направиха номера, ама днеска компенсираха явно
Другото което ми прави впечатление последните месеци е че МНОГО РАНО го подкарват....наше 8 часа...то в ЛОНДОН е 06 : 00 ...тез брокерчетата сигурно стават в 04 :00 за да са към 06 : 00 пред тиливизорите , а може и от предния ден да нагласят машинките.......
Па БАБА МЕЦА докато се събуди, докато стигне до работа и няма време да ПРОДУЦИРА....директно пуска метата и бой КЪСО, че иначе изтървахме рейса ПИЧ
Наздравичка !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (21-04-2015), КинО (21-04-2015), REDA (21-04-2015), masta (21-04-2015)