Цената се е опряла в горната линия на тренд канала от вчера и днес...Затворих си и добавката даже, че ми се струва, че затова ще върне![]()
Цената се е опряла в горната линия на тренд канала от вчера и днес...Затворих си и добавката даже, че ми се струва, че затова ще върне![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Близо 40 процента от износа на Норвегия е нефт и газ, третата износителка на тез суровини в света са и кроната затова е тясно обвързана с него.
От над 20 години голяма част от приходите им от петрол отиват в инвестиционен фонд, а това че не са член на еврозоната определено ги спаси при тоз спад на петрола
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
KMV с какви таргети и стопове си при даксито.....само скалпиш ли....или некаква друга тактика....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ок. това го знам ,че платформите им са повече от рибата ............... ще се поровя У нета.Близо 40 процента от износа на Норвегия е нефт и газ, третата износителка на тез суровини в света са и кроната затова е тясно обвързана с него.
От над 20 години голяма част от приходите им от петрол отиват в инвестиционен фонд, а това че не са член на еврозоната определено ги спаси при тоз спад на петрола![]()
докато има движение петрола и кроничката ще се движи, но според мен в един момент ще я стабилизират на някаква приемлива цена за всички, щото сега цялата навалица хранеща се от тез суровини губи
----------
Даксите сега ще друсне по немските новини........................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
да излезе на билобореца късото. което ме кара да се замисля , дали ПЪК времето когато го нямаше не е хапвал вурстчета с бира по байрите на Алпите. от къде 'ша знае да скъси точно сегадокато има движение петрола и кроничката ще се движи, но според мен в един момент ще я стабилизират на някаква приемлива цена за всички, щото сега цялата навалица хранеща се от тез суровини губи
----------
Даксите сега ще друсне по немските новини........................![]()
Вива....ла Републик....Вива....ла Уго Чавес.........
Насрещното ойро дето взех,го махнах на 1.06846....и мноооооооо....покри загубите от Даксот....
Сега,само стискам кълки и за Даксот..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравей Jay_Z,
Класическият и минимален скалп при мен в дакса е 10 пойнта (т.е. 20 тика на графиката при фючърса). Стоповете ми са 1 тик под сигналния бар, освен ако не купя директно с лимит под/над бар. Тогава фиксирам стопа или го слагам под/над последния спайк.
В зависимост от контекста скалпирам или държа за суинг.
Подходът ми е да редуцирам възможни загуби още в зародиш, рядко добрият ми вход ще има повече от един пулбак срещу мен, преди да е направен нов връх/дъно.
Конкретно за втората и третата дълги, Два лега @ ТЛ, не е особено рентабилно да се скалпира цялата позиция. Тук очаквах нещо повече. Ето и последователността на мениджмънта ми от днешните позиции: http://postimg.org/image/em15ilujv/
JaY_Z (21-04-2015)