И на мен един звук ми остана в главата, пак скъп за съжалениеАма съм дал почивка на тия помисли щото нали викаш, че само с пари от трейдинг може
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А ако тази пантера да ти изръмжи ???? ????![]()
![]()
ПП по-скъпа е от дукатито![]()
Аааа, кога съм казал такова нещо ?
Стига да няма прекален риск от затвор или лоши последствия...какъв е проблема
Ти познаваш ли някой от трейдинг да си е купил GL?
Tук се цели крайният резултат, а стъпките до него, могат да се различават в много широки граници.
Докато целта оправдава средствата, трябва средствата да се използват докрай![]()
Повече от 20К€ ли ве ?
Не може да бъде
За още 20К и SL55AMG ще си взема
И тогава да видиш що котки ще тичат да маркират територия![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не, но аз познавам само няколко човека, въпроса е знаеш ли какъв акаунт трябва да имаш за да си позволиш кола за 100к?Ти познаваш ли някой от трейдинг да си е купил GL?![]()
Tакъв, че да можеш да си позволиш и къща за поне 500К
Не мога да се начудя на хората, които си купуват коли, които не могат да поддържат и като се счупи нещо - колата седи с месеци в гаража, докато съберат/изтеглят пари, за да я оправят
Но този мерцедес няма да ти носи пари![]()
![]()
Spekulanta (21-04-2015)