Какви странични дейности - води си уебинара, сделките (ако има такива) не са за негова сметка. Няма как да знам какви ще са ползите - това са лични неща( м/у Адм.Маркетс и водещия).
И адмирала просто защото те организират въпросните сесии, не става дума дали стават за търговия като брокер.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо да го прави ? Ти би ли си губил времето и парите да правиш такова нещо ? Въпреки, че ти си доста от скоро и може да мислиш различно.Какви странични дейности - води си уебинара, сделките (ако има такива) не са за негова сметка. Няма как да знам какви ще са ползите - това са лични неща( м/у Адм.Маркетс и водещия).
И адмирала просто защото те организират въпросните сесии, не става дума дали стават за търговия като брокер.
Става дума за 1-2 часа не повече. При това еднократно.
Не вярвам 2 часа да се отразят чак толкова на финансите на които и да било.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Nasko Ralenkov
Ще го кажа по малко по-различен начин. Човек трябва да прави това, което му харесва. В тази връзка, ако на теб тук(в БГ) не ти харесва и си мислиш, че в САЩ ще се чувстваш по-добре и ще намериш щастието, тогава нищо не те задържа тук, заминавай. Едва по-късно ще разбереш, дали си постъпил правилно. Аз имам братовчед в САЩ и близка приятелка(в различни щати са). С братовчед си общувам по-често. С нищо не са привлекли вниманието ми към тази страна. Затова предпочитам като " изкарам 1000 $" да си ги харча тук, а на теб ти пожелавам по-скоро да достигнеш това ниво да изкарваш по 1000$ и повече на месец, за да осъществиш желанието си
п.п. Постът ми да не се разбира, че целта ми е 1000$ на месец. Това му е хубавото на финансовите пазари, че на практика "таван няма". Както написа в предните постове Олег няма разлика между 1000 и 5000, че и 50000![]()
Nasko (07-07-2012)
Nasko Ralenkov, Отиди първо на една екскурзия, ако решиш,че това е твоето място остани.
Действителността в чужбина не винаги е това, което си представяме.
Nasko (07-07-2012)
Олег, ако всички разсъждаваха по този начин - то от кого ще се научат следващите?
Нали всеки учи от някой друг. И този другият съответно също се е учил. В много отношения споделям мисленето ти, но тук не съм съгласен с теб. Нали абсолютно всеки е тръгнал от кръглата нула в определена посока и е постигнал даден напредък благодарение, както на собствения си труд, така и на знанията получени от своите учители. И другото нещо, което е хубаво да помним - благородството е черта присъща само на силните.
Emil Enchev, те хората, от които се е учил Олег, ако са мислели като него сега щеше да е под кривата круша още.
В мойто виждане успелият и удовлетвореният от живота си човек е позитивен и споделя,неудовлетвореният злобее.
А понеже Олег е greedforsuccess, да не се направи на ущипана госпожица.
soros, за съжаление не мога да ти покажа на моята позната профила във Facebook. Аз се шашнах като видях какъв живот води.
В рамките на 2-3 години смени 2 джипа. Всеки weekend е на различно място - LA, New York, Miami, Las Vegas,San Francisco а при повече свободни дни обикаля Европа, Ямайка, острови из цял свят(не на един или два е ходила).Живее 1 живот, но както трябва.
Тук се занимаваме с неща от сорта "Как да платя тока?" , "За 5 или за 10 лв. да заредя колата" ,"Вечерта какво да сложа на масата" и това не е месец не два, а цял живот и то масово.
Неща в балкански стил: "Абе ракиика и салатка да има пък за утре ще му мисля!", "Може на мен да ми е зле, ама и на комшията да му е гадно". Тук като се каже ,че някой бил много богат казват - "Абе тоя до вчера нямаше 2 лева днес Бентли ще ми кара" докато в САЩ такъв човек би бил за пример (Американската мечта).
Аз бях за 3 дни до една Гърция и видях разлики от тук до небето. Ето простичък пример: с няколко приятеля вървим по тясна, но централна улица и беше шумно, зад нас караха луксозни БМВ и МЕРЦ... нито бипнаха, нито псуваха. Един от нас случайно се обърна и тогава ги видя и се дръпнахме от пътя. Тук през ден слушаме за корупция,блъснати хора по спирките и още един тон подобни.
Все пак не забравям за двете страни на медала(сащ).
Oleg (07-07-2012)
Novak, имал съм щастието да обуча доста младежи в работата си и определено се радвам и гордея, виждайки как те дърпат напред. За съжаление, за сега тук съм от другата страна на катедрата.
А в една или друга степен всички сме "greed for success".![]()