Ако ти върви търговията няма да имаш ядове,ще намериш някоя мома ще и дадеш 15-20к да се омъжи за теб и проблема с документите е решен.Имам близка във Атланта, а Florida и Georgia са съседни щати. Мисля, че ще мога да разчитам на нея за седмица или две.
Трябва да съм сигурен, че мога да се издържам само от форекс.
Наистина Маями ми е крайната цел , но бих бил доволен почти където и да е в Щатите, друг е въпроса за статут и виза.
ПП Олег прав си, но си е терсене в началото.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Град Атланта се намира в щата Джорджия, там по юга са бедни щати, но и цените са доста по-ниски! Записваш да учиш нещо и си решаваш проблемите с документите поне за известно време!Имам близка във Атланта, а Florida и Georgia са съседни щати. Мисля, че ще мога да разчитам на нея за седмица или две.
Трябва да съм сигурен, че мога да се издържам само от форекс.
Наистина Маями ми е крайната цел , но бих бил доволен почти където и да е в Щатите, друг е въпроса за статут и виза.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Доста съм информиран кое къде се намира.
Наистина има разлика в цените м/у крайните южни и другите щати.
Предпочитам с булка да взема документи, защото ученето иска и време(а на мен ще ми трябва за търговия).
Да оставим моите планове настрани, да не превръщаме форума на туристически такъв.
ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА АДМИРАЛА!!!![]()
Какво за адмирала ?Доста съм информиран кое къде се намира.
Наистина има разлика в цените м/у крайните южни и другите щати.
Предпочитам с булка да взема документи, защото ученето иска и време(а на мен ще ми трябва за търговия).
Да оставим моите планове настрани, да не превръщаме форума на туристически такъв.
ДАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА АДМИРАЛА!!!
Не стават за търгуване![]()
Последно като ги гледах имаха спред 1$Трябва да си луд за да търгуваш с тях.
Но я кажи какви са били фокусите защото златото е манна небесна, но определено няма нищо общо с форекса и никак не е за начинаещи.
Oleg за това говоря "Live Trading Sessions" на адмирал маркетс http://www.admiralmarkets.bg/company...2-live-tradingHello на всички,
предполагам знаете за уроците на живо на адмирала. Помислих,че ще канят само вълновици и ги питах дали ще имат гост търгуващ по Price action. Отговориха ,че ще имат но да им кажа ако знам за подходящ човек.
Та кажете някакво име да им препоръчаме.
Какво да го правим това ?Oleg за това говоря "Live Trading Sessions" на адмирал маркетс http://www.admiralmarkets.bg/company...2-live-trading
Някой си Милен водел някаква среща и имало лаф моабет. И какво ?
С 2 думи знаеш ли човек които би могъл да води уебинар като търгува с price action на живо.
Да гостува на Адмирала.