"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ей го, но много мъничък се виждаше, та увеличих снимката...левски видя ли го?
Обиколи целия град този:
http://prikachi.com/images/414/8056414E.png
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Неее нещо като планер, ама имаше мотор с перка отзад....
Като Карлсон
Не знам как се казва това парашутче![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бръмчи да...аз затова и излязох да погледна какво е това чудо където така бръмчи, но докато вземе телефона да снимам и той отлетя...![]()
Аууу душманин си ти?
Да го смеся с водка или има и други такива коктейли...водка с нещо си?
И не, че чак толкова не ми хареса, а на първо четене е сладко, а след това ми горчи...