Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (17-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бе . дълго е за обяснение , ама ми писва и като запаля маторЯ . та чак на Калотина ще спрЪ
----------
сега си е далавера да се купува .....................................
----------
тази седмица я опуснААме тук...................................
Хайде да направим размяна тогава .... аз отивам там...ти обратно ...
Сега за кога да се купува?!
аз дока не затвори пазара няма да ми е спокойно.. че, то чак тогава ще спре да пада.. те фючърсите май чак към 22 часа затваряха..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ми че самолетите си Фъркат. меткаш се и ейго къдего . ще съм със сламена шапка и вестник 24часа под мишницата ............... иначе зор да се намерим . тъкмо почват да идват
https://www.google.es/search?q=%D1%8...ou%3B696%3B430
----------
23.000 . някои брокери не ги спират ....................................
Нали обеща нещо![]()
![]()
ПП може да ми дадеш акциите![]()
звездоброец (17-04-2015)
Дааа ей с такова нещо един сега прехвърча над мен...току що.
сега ще кача снимката да ви покажа
![]()