То няма общо, не да е по-различно.И аз не знам... Но трудното при трейдинга е че печелиш пари точно когато спреш да очакваш печалби. Казваш, че не е добре да се работи без заплащане, а какво е когато започваш нов бизнес, работиш и плащаш ти? И не знаеш кога и дали ще има резултати...нещо по-различно виждаш ли от бизнеса трейдинг?
Къде другаде чакаш 10години за да разбереш, дали изобщо ще направиш прогрес ?
Трейдинга не е научно откритие, което след хиляди часове и прозрения да се удостои с нобелова награда.
Spekulanta (17-04-2015)
Наблягаш излизаш на 10-те години на Ал Брукс, а най-големия проблем е че изобщо не разглеждаш трейдинга като бизнес. Дори не знам защо всеки го свързва със скъпи коли, яхти и т.н., ти всеки бизнес, който започнеш ли очакваш да ти даде тия неща? Че и бързо даже...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
hanuman (17-04-2015)
Наблюдавай когато са малко по-сериозни, не винаги излитат чак толкова спредовете. Между другото по време на екшъна цената се движи супер различно.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как бе мен това ме крепи в тоя бизнес,дал съм капарото за яхтата ,и само чакам да припечеля останалата сума.![]()
Ще наблюдавам, стига да не забравя
Различно, различно на Е/Д около 2-3 пипа и за секунди стана около 5, а на кабела около 4-5 пипа и за няколко секунди достигна 9![]()
Не имам предвид, че баровете се движат различно все едно не са на един и същи пазар
Като бизнес отнемащ много години, то ако не може да осигури скъпите коли, защо е нужен тогава ?
Имам познат който се занимава с продажба на автомобили.
В момента кара G500 с AMG пакет(в момента се продава за 120к лв), преди караше А8 от 2011 или 2012 беше, малко преди това Е63, CLS също. GL за известно време също караше...т.е. то това му е работата де, и ги покарва преди да ги продаде
Но пича е на около 24 мисля в момента, а може да няма и толкова.
Един стоматолог след 10години, стига да си върши работата, също започва да докарва достатъчно добри пари за да има автомобил от такъв ранг, както и да харчи за неща които са непосилни за по-голямата част от населението.
Имам позната стоматоложка, та примера ми е и от нея![]()
Абе Олег,
Нали темата е Помощ в началото ....
Кажи на човека дет помагаме .... че сичко е Мед, Масло и по 200 грама ракия вечер ....
И те така![]()