Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (14-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (14-04-2015)
Е тя меката топлина е зора де...иначе все ще я нахраним баба Меца...ти мед ще дадеш...ние сьомга....готов е!
Ама топлинатааааа, топлинатааааа я прави лакомията![]()
babaMETZA (14-04-2015)
Деа знамНе ми прилича на 100 пипов тренд, това със сигурност
Ма нещо не ми се контри...не знам защо ... доста силно епри паундя особено...
Ти да изгледаш 70 пипа + и накрая с +2....
Дали няма да откара до 1,07777....еврака ?
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
ти щом си позволяваш да изглеждаш +70 пипа да отиват на +2.....значи си си сколасал на масрафа......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Мен ме нямаше да ги изгледам, но видях как ми е взело стопа
Да му се невидииии....
Сега пак избиване иска.
ъъъъъъ???
НЕ
Долното малко късо го разкарах на 2 точки отгоре. Тлъстото от 0685 нулев стоп и дано великденския тренд продължи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
![]()
![]()
Охоуууу ..... насмогнал...тарадудай
Бе имаше потенциал паундя...викам петък ново дъно...вчера ако е било тест...днеска пак сополи за нови дъна...и добре тръгна сабалан....Пфуууу като се сетя и ме фаща яд![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Абса къде стои тука демографията???Света се променя, това е.
Важни са мозъците и възможността да ги държиш заети (небезработни), ако ще да е за сметка на всички спестявания на населението (хиперинфлация, печатане, парична експанзия).
Неща като ресурси, горива, ще стават все по-второстепенни, важни са миграционните потоци и то не бежанските такива.
Западноевропеиците прилапаха Изтока в по-голямата
си степен вероятно заради изпомването на кадрите.
Особенно германците са много на минус от към демография,,,,
Китайците обаче имат твърде неразрешим проблем.
Там от повече от 40 години съществува политиката
на т.н. едно дете. По сведения на РЕДА в цивилизованите
райони се е спазвала доста стриктно. Та има
сериозен недостиг на квалифицирани кадри. Те ония
дето бучат ориза и ги хапят ЗМИИТЕ може да са много,
но другите са малко и кът, и вероятно заради това
труда поскъпна, а конкурентноспособността се
УТИЧА към ИндоКитай,,,,,,,,,,,,,,
Последна редакция от REDA : 14-04-2015 на 16:16
надолу из югоизтока е бъкано с шебеци............
Малайзия,Филипини,Виетнам.. ....
----------
добавката вече на +....................
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!!!!!
REDA (14-04-2015)