Явно санкциите им се отрязват много зле на цялата Икономика
Започнаха да куцат яко . знам че преди някой колеги са теглили и по големи суми
Без да имат проблем а аз пуснах теглене от 170$
И ме удариха под кръста![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Брях, тези 30-годишни бондове. Много ценни били................................................... ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е ти ако си с Чешко АйПи .....
Може да не ги кефи Инстата това)
Номера вече е да си с гръцко)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (09-04-2015)
ти направо си им разтърсил финансите с това мощно теглене...............
..........
Айдееееее ....
Да го земем тва 1.0654321)
Малииии пак си гледам от днес ранните ТП-та))
.... 1.0724)
)
Пропуснати Ползи двойно на взетите Ползи)
А НАЗДРАВЕ значи)
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Абе РЕДА анонсира ърли клоуз ....
Ма ку и другите ви няма ....
А си гледам Ало Ало освен![]()
Моето теглене беше 160$ сумарно и ме издрънголиха че тебе ли няма със 170$ на куп
Абс тебе кога пък те скопосаха аз верно че рядко влизам ама това съм го пропуснал
ПС: Добър вечер и наздраве
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Spekulanta (09-04-2015)
Добра да бъде колега ...... и наздраве
Днес на обяд ме блокираха ...............
А чакам превод от цели почти 3 дена
И пари няма и сметка няма![]()
coldys (09-04-2015)
И аз така бях братле чаках един, 2 дена да дойде, наредих нов белким се сетят да го пратят.
Мушнах една дълга на природната газ излезе на 200 печалба и последва шок и ужас, първо ми върнаха първия превод в акаунта после втория и после ме резнаха
КРАСОТА![]()
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Spekulanta (09-04-2015)