Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма какво да доказваш то е кристално ясно, та даже и не щеш да направиш опит да ме опровергаеш
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
единственото кристално ясно е, че ти се интересуваш и искаш от мен картиниче и да ти доказвам още малко
а аз 5 пари не давам за твоите картинки , нито за прогнозите тикакто виждаш нито ти пиша, нито ме интересуваш , сега по изключение пиша ...........
![]()
така че ако си свършила, айде бегай у лево![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (11-04-2015)
няма нужда от този спор, но като се рекли
една късичка към момента![]()
jivko78 (09-04-2015)
Не не съм свършила, а словесната ти агресия ме навежда на мисълта, че съм права, а задай си въпроса съфорумците ли лъжеш или себе си.единственото кристално ясно е, че ти се интересуваш и искаш от мен картиниче и да ти доказвам още малко
а аз 5 пари не давам за твоите картинки , нито за прогнозите тикакто виждаш нито ти пиша, нито ме интересуваш , сега по изключение пиша ...........
![]()
така че ако си свършила, айде бегай у лево
Пак те избива на словесна агресия, че си невъзпитан да не употребя по -тежка думе отдавна знам, но явно бана не ти е оправил поведението
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Петьо след празните да си купил още един компютър![]()
не искам такива оправдания от теб че са ти взели компа
шегата на страна, помисли по въпроса![]()
имат бе човек не е като да нямат
но техния е доста стар модел и няма възможност
да се инсталират игри .А сега имат нова игра крадецът на коли
е от време на време за десетина минути се вмъквам и аз но за
кратко време няма смисъл ето и преди малко влезнах и излезнах на минус![]()
този най-стария го остави....имат бе човек не е като да нямат
но техния е доста стар модел и няма възможност
да се инсталират игри .А сега имат нова игра крадецът на коли
е от време на време за десетина минути се вмъквам и аз но за
кратко време няма смисъл ето и преди малко влезнах и излезнах на минус
аз ти говоря за компютър за теб
който да ти върши работа за търговия
няма да ти трябва с кой знае какви показатели