има голям щанс да спинка по върховете.............. то и отгоре е затиснато.........................
----------
моите ще спинкат на студено и самички
----------
прави някакви плахи опити да 'оди на юг![]()
nnikos (07-04-2015)
Има нещо такова, на малките боцна по-ниско дънце......
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
това дънце дето визираш мисля че фиксира втората ъп и требе да има още едно връхче нейде към ту 12 166.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Аз затворих вече, че тук някак не се чуствам много във свои води
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
pluto1, утре дали няма да рейнджи там из върховете?
Как ти го дават звездите?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бъркаш. price action мъча.....или той ме мъчи....заклещено................. в рамките на следвашите 2 часа......... му се отваря портала ................ да пускам ли картина да умуваме
никос , ти беше вълновак .... или бъркам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (07-04-2015)
Джей май броеше вълни....да си признава....![]()