ех,Канада,ех Канада ще продам червената си лада
нека все така да е![]()
ех,Канада,ех Канада ще продам червената си лада
нека все така да е![]()
Novak (07-04-2015)
Шипка-Мипка грънци...даваййй доларееее
О,Шипка
Друго си е 255 пипсака късинко![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Яна (03-04-2015)
тук си мисля че е време да се спусне по пързалката
нямам сделки тук че нещо като натоваря нетбукчето
и зацикляще поживеем ще видим
----------
сега вече съм на дълги
целта е отново върха на едночасовия фрейм![]()
онзи ден на новните не ни пуснаха нагоре, и аз ги чакам дългитено имаше интервенция да ни задържат на тези нива
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (07-04-2015)
Аз и природния газ го купихпреди време ми направи впечатление силната корелация с usd/cad
![]()
petar80 (07-04-2015)