Добро Утро Колеги ..............
И от понеделник с пълни (КАРМАНИ) да сте![]()
Добро Утро Колеги ..............
И от понеделник с пълни (КАРМАНИ) да сте![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ок .......
Иначе според мен , кабела приключи с мечата си корекция
И сега ще си продължи нагоре . така поне мисля аз !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Нека да отворят пазарите, и ке видим в коя посока ще бъде. Доста новини има в календара
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Целта е не да се види с просто око как ще отвори и на къде ще тръгне пазара
А да можеш да предвидиш нещата ,![]()
И на мен ми се струва че тръгна към 1,5150 ,
пък може и още по-нагоре .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (05-04-2015)
Единствено нещо с което може да предвидиш пазара е графиката
Не ти казвам за кристална топка да си гадаеш на кафе или на КУКУРУЗ
Графика и някой индикатор с който си свикнал . толкова е просто![]()
jivko78 (05-04-2015)
Spekulanta (05-04-2015)
prodi
Ако искаш има и друг вариант .
Вместо да си правиш дневен анализ за търговия всеки ден
Бих ти препоръчал да си четеш дневния хороскоп от АЛЕНА
http://zodia.bg/