Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (03-04-2015)
ох, аз сеозорих предиобед с една къса и добре че съм
язаторил![]()
Погледнете ваааааааа другари вчерашните ми дълги ......
Всички мечкадари вадете парите от карманите
https://www.mql5.com/en/charts/32451...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
екстра ,спекуланте екстраПогледнете ваааааааа другари вчерашните ми дълги ......
Всички мечкадари вадете парите от карманите
https://www.mql5.com/en/charts/32451...staforex-group
и азхванахдъгата за днес дори вече е касирана![]()
Няма да има касиране от моя страна
Поне до края на месеца ........... искам си поне 5 фигури
И тогава ще ще си помисля![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Браво Спеко!
И на мен ми прилапка лимита при канадеца-1.2462
Голям кеф!
Spekulanta (03-04-2015), D-12 (03-04-2015)
Няма да има касиране от моя страна
Поне до края на месеца ........... искам си поне 5 фигури
И тогава ще ще си помисля![]()
затворих дългите доволно
макар че при единия брокер ми удари стопа преди новините и се наложи пак да влизам
petar80 (03-04-2015)
така мисля че връщанката свърши
и сега последно една дълга по пет минетката
ида нареждаме масата товаще е за тази седмица като цяло
и на кивито сега влезнах дълга![]()