Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (31-03-2015)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
petar80 (31-03-2015)
Добре правиш, че не се доверяваш на този серсемин Пабло
Щеше да си изкарал някакви си 200 пипа голяма работа
Друго си е човек да пуска по 20 операции на ден все 2-3 ще са му на печалба за да се похвали![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (31-03-2015)
Ако е и тарикат, ще отвори хеджиращи и ще постне печелившата накрая. Ама ай да не ги открехвам на триковете за покачване на самочувствието и форумен авторитет (P.S. : не визирам никого конкретно, просто лаф да става)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
pablo (31-03-2015)
Късото вървеше идеално ама последните два бара на 30 мин нещо ме разочароват.
Това го правят масово виж, колко сме малко тези дето си казваме нивата на вход в реално време!!!
Да не говорим за тези дето си признават за загуби и колец...
п.п. Все пак нека да се правим на приятно разсеяни![]()
D-12 (01-04-2015)
Всеки губи, няма спор. Друг е въпроса дали си го признава, но то си е за негова сметка. Все пак всеки си има тайни и лично пространство.
D-12 (01-04-2015)
що бе Пабло аз като гледам всеки си казва на какво положение му е сделката
Spekulanta (31-03-2015)