гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
nnikos (31-03-2015)
ef4e (31-03-2015)
L1914 (31-03-2015)
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
що им имате мерак на тези къси в дакса немоем да разберем......
ПП на Ефчето привет казахме поназад .....и тя ни здрасти ни майни ми тегли....сигур в игнора съм веке...що тъй и туй не можем да разберем....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
ef4e (31-03-2015)
Джей много сори .......въобще не съм видяла че си писал ...не си в игнора нали знаеш
наложи ми се да изляза за малко и май не съм прегледала назад кой е писал ..пак извинявай
![]()
гейша -философ
JaY_Z (31-03-2015)
На часов чарт няма да търся 30-40 пипа
А вие с плуто1 много го гадаете без да е било някое от вашите Б-та сме в теорията на вероятностите![]()
ПП картинката почти не ти се вижда - личи си само, че чакаш евентуална пеперуда...... може и да е нарочно, за да не видим обемите
![]()
Това което си написал е точно в десятката ....първо понеже няма потвърдено Б и сме в теория на вероятностите го пускам на Плуто ...един вида обица на ухото .. и да внимава ...
второ следствие от първото нищо не чакам преди потвърдено Б чакам евентуално тест на връхчето преди да става квото ще става ...и третото също е вярно с обемите че ще стрестна народа ..
пп и аз едните дълги вече ги прибрах ..
гейша -философ
L1914 (31-03-2015)
може . ,но мисля че ей сега в рамките на 30 мин , ще бодне трендките и заминава още една фигура надолуТова което си написал е точно в десятката ....първо понеже няма потвърдено Б и сме в теория на вероятностите го пускам на Плуто ...един вида обица на ухото .. и да внимава ...
второ следствие от първото нищо не чакам преди потвърдено Б чакам евентуално тест на връхчето преди да става квото ще става ...и третото също е вярно с обемите че ще стрестна народа ..
пп и аз едните дълги вече ги прибрах ..........................
[IMG][/IMG]
----------
аре и добавката ............стопа на +
................
[IMG][/IMG]