Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (25-03-2015)
Аз изпих моята доза ,
Цяла бутилка вино изпих и ми стана много добре !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (25-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
като гледам на дневна мисля че и утре ще е за къси сигурно ще върне пак на 0.7765
Е то затова се ориентират хората към големите имена - понеже са утвърдени и може да им се разчита по принцип. Иначе тия дни им гледах спредовете - не ме устройват, също и на Саксо банк, Сити банк и пр. Също така ми трябва голям ливъридж за един експерт, който мисля да ползвам, та затова лично аз ще се ориентирам към някой не толкова утвърден, но задължително лицензиран някъде, че пък попаднах и на разни със супер условия, но хептен незаконни.
Между другото и на Варчев и Бенчмарк гледам спредовете са им сред най-добрите на световно ниво. И на трейдъра, но пък там нямат МТ4
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (25-03-2015)
Ели,
след номера който извъртяха швейцарците и при Оанда има леко завишение на спредовете дори в нормални часове за търговия но те бяха едни от първите които обявиха че поемат загубите на клиентите си при злополучното събитие. Иначе ние като търговци търсим брокер който да отговаря поне на 5 от изискванията нни но не винаги можем да си го позволим
Може. За мен лично спреда е от голямо значение, понеже стратегията ми включва много сделки, а ако е по-широк спреда направо изяжда половината месечна печалба сравнено с по-тесния спред. Ако са по-редки сделките спреда не е от голямо значение. Иначе добре, че швейцарския сценарий не съм чувала да се случвал друг път в такива размери и дано не се повтаря скоро. Аз така и не разбрах който е имал стоп пак ли е пострадал?Ели,
след номера който извъртяха швейцарците и при Оанда има леко завишение на спредовете дори в нормални часове за търговия но те бяха едни от първите които обявиха че поемат загубите на клиентите си при злополучното събитие. Иначе ние като търговци търсим брокер който да отговаря поне на 5 от изискванията нни но не винаги можем да си го позволим![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
и който е имал стоп и който не му е стигнал маржина всички са гръмнали
за да ползваш ЕА е най-изгодно брокера да е с фиксиран спред или поне да не го разширява много при новини или да ползваш сметка без спред но не знам при тях дали са разрешени експертите
Eli2356 (26-03-2015)
Разрешени са, знам няколко такива обаче все слагат 1,8-2 пипа такса и то пак изяжда от печалбата. Гледах и такива с фиксирани спредове, обаче ако е добър спреда 0,7-0,8 да речем при еврото, то или експертите не са разрешени или ливъриджа е малък и пак не става - трябва огромен капитал, за да работи експерта. Абе не е толкова лесно да се намери добър брокер. Май най-доброто е с тесни плаващи спредове и да не ги разшиява много при волатилност и за по-сигурно да се съчетае с още един експерт, който като стигне дродауна определена сума затваря всичко, че да запази досегашната печалба. Ще видим кое епо-малкото зло...
Последна редакция от Eli2356 : 26-03-2015 на 01:04