Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (25-03-2015)
petar80 (25-03-2015)
Spekulanta (25-03-2015)
Аз до сега имам 3 опита за производство на домашно вино. Последният беше неуспешен![]()
Колеги от мен едно голям наздраве ..............
Живи здрави прави и корави да сте![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (25-03-2015)
Тука чета, че този сорт от бутилката на колегата се отглежда само в България http://www.vinoto.com/display.php?page=sorts
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
Думи нямам супер вино ви казвам
Аромата му е перфектен ..............![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
nnikos (25-03-2015)