Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (23-03-2015)
Така да бъде .............
От мен наздраве
Днес съм наблюдател !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Мечкоборецо ти да не ме копираш бре
някъде да не съм си направил регистрация за тез дето ги копират
че то много регистрации много чудо за щяло и нещяло
аз за днес приключих стига толкова![]()
Spekulanta (23-03-2015)
Мен....мама....така,ме е учила....
Да,преписвам само от Отличниците......
Ей,тъй си изкласих.....че и висшо зех.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И си носи новите дрехи Пеше
Казвам ти го от личен опит .................
Какви хубави дрехи имах въобще не употребявани
Но ей го на сега малко се отпуснах качих някой килограм
и сега не ми стават дрехите![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (23-03-2015)
Жъ зема се включа,към вашият отбор на "айляците"....
Рачистих.............всичко....Дн ска търговлята не върви....
Спекуланте........наздраве ли каза??????![]()
Жъ зема се включа,към вашият отбор на "айляците"....
Рачистих.............всичко....Дн ска търговлята не върви....
Спекуланте........наздраве ли каза??????
щом сте рекли така да бъде
нека оставим и за другите колеги
Спекуланте точно това и ще направя няма в на оня свят
да ги нося тез паричкиминалата година открих сметки на децата и половината
от печалбите отиват там а друга по предназначения![]()
Me4oBikov (23-03-2015)
За да се включиш в нашия отбор ще трябва да ни поканиш на гости
И да направиш една дебела маса . но без салатите
Защото аз ще ги приготвям тях![]()
Милион пъти съм го кавал.....
Че е по-хубаво,мезетата да са тънки,а жените леки..и питиетата прашни....
Тежките софри.....водят до холестерол...кръвно и редица,други болежки..![]()
Spekulanta (23-03-2015), petar80 (23-03-2015), D-12 (23-03-2015)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"