ари ве натискаите надолу .... какво се чудите сега е момента ......
ари ве натискаите надолу .... какво се чудите сега е момента ......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преди малко над 1,08 беше момента за къси но го изпуснах.. ще го изчакам пак там да върне инак си оставам наблюдател..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз си сложих чакаща на 1.0850.
Нали е петък обикновено като си хване посоката ще я държи до късно вечерта.
п.п. Внимавай с обемите, че и 1.09 може да видим.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (20-03-2015), звездоброец (20-03-2015)
Евракът още е рисков и вероятно ще поутихне в няколкоседмична консолидация. Все пак до скоро беше в напоителен тренд. Кивито и Кенгуруто обаче като че ли влизат във фаза. Защото те демонстрираха в последните седмици някаква апатия и капиталите и интересите може да се релокализирали към тях![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
petar80 (20-03-2015)
пак потегля нагоре
аз още стискам дългите от 1,0720
Айде евро, още 100 пипона искамДа оправя малко кризата
![]()
На мен пък ми проби кроната, а тамън мислех да я затварям ,че цял ден ме нерви
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."