май няма да спират газа.. което е добра новина и за нас..
Нафтогаз" е превела още 15 млн. долара предплата на "Газпром"
май няма да спират газа.. което е добра новина и за нас..
Нафтогаз" е превела още 15 млн. долара предплата на "Газпром"
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
mck (20-03-2015)
Предплатите ще се изпълняват по договор, не съм и имал съмнениямай няма да спират газа.. което е добра новина и за нас..
Нафтогаз" е превела още 15 млн. долара предплата на "Газпром"Но украинеца дали е доволен от "демократичните" цени на газта
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За мен най-добрата форма на управление остава Републиката ! И може би Британския тип на монархия . Всичко останало е крап !
Така е, има, има и "тоталитарни" който плащат жълти стотинки за същотоИ все пак какво общо има Русия, газоразпределението е обсебено от "демократизаторите", те определят цената на вътрешния пазар
Напълно те подкрепям . Аз даже съм като че ли повече монархист от колкото републиканец . Монархията успява да консолидира много по добре различни общности под една цел и знаме ... И като цяло подкрепям конституционната монархия , за мене това е що годе най-съвършения тип на управление. А що се касае до изказването че Украйна води война с Русия това е пълна глупост ... По запознатите с историята ще ме разберат .
Реално за цените на газа само се говори, но тъй като всички договори, включая и на ония старите демокрации да засекретени заради търговската тайна, свестно инфо така или иначе няма.
Мятат се едни цифри, ама колко са верни кой да ти каже, в същото време, тия цифри се ползват за някакви политически цели и обосновка на дадено решение, което пък е с оглед на политическат аситуация в конкретната конюктура
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Само човек който познава типовете политически системи и фракции може да разбере това , радвам се че откривам още един с моето мислене .Напълно те подкрепям . Аз даже съм като че ли повече монархист от колкото републиканец . Монархията успява да консолидира много по добре различни общности под една цел и знаме ... И като цяло подкрепям конституционната монархия , за мене това е що годе най-съвършения тип на управление. А що се касае до изказването че Украйна води война с Русия това е пълна глупост ... По запознатите с историята ще ме разберат .