Кифлата играчка трудно да ти донесе, но играчката кифла със сигурност...не знам как ме разбра .
Явно стана игра на думи..![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (19-03-2015)
Фафле, я кажи каква да е играчката, отколко започва ентри левъла. Че и за 8годишен CL няма да стане
Днес видях нещо, което май не бивашеТа сега имам мъка
![]()
Зависи какво търсиш?
С този СL ако се позавъртиш до няке училище и да имаш някой лев в джоба...малките ще те накацат като мухи .
Но виж ако търсиш нещо по-така, си трябва свалка, пък внимание, пък да демонстрираш поведение..характер...да те опознаят. Сложно става
Пък има и други ама за кратко и трябва да си в пачка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Надявам се, че под училище имаш предвид ВУЗ![]()
.................................................. ....
----------
Да не е било в банята на фитнеса![]()
............................................
Напротив...имах предвид Гимназия.
Знаеш ли колко са отворени малките пикли..../винаги има изключения де/![]()
Тези са прекалено малки за нас
Олег, започваш да ме плашиш![]()
Да не си решил да си правиш харикири ??
![]()
![]()