Фицка ЧРД и от мен, много здраве и всичко най най
Поздрав
Фицка ЧРД и от мен, много здраве и всичко най най
Поздрав
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря на всички колеги за поздравите и да ви се връща стократно![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фичка честит да ти е рожденния ден! жив, здрав....и корав![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да честитя и тук..Фицка ...много здраве ти желая и мечтите ти да станат реалност ...!
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде другаде![]()
Бтв едно сайтче за тези които обичат да експериментиратИма някои интересни идеи http://www.forexstrategiesresources.com/
Екстра съм КомърджиЗакусих и пия второ кафе, докато чакам сина да се събуди и половинката да се завърне
За довечера съм си избрал едно ресторантче на плажа ( чирингито им викат ) и си мисля, че ще пропуснанощното къпане, но не знам дали се дължи на мъдростта придобита с годините или на липсата на алкохола, който отказах преди години
![]()
Е как къде ..Къде другаде![]()
Бтв едно сайтче за тези които обичат да експериментиратИма някои интересни идеи http://www.forexstrategiesresources.com/
на нашето място ...
![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Фицка последно време си мисля, че мъдростта би трябвало да е в липсата на задръжки, защото кога, ако не сегаЕкстра съм КомърджиЗакусих и пия второ кафе, докато чакам сина да се събуди и половинката да се завърне
За довечера съм си избрал едно ресторантче на плажа ( чирингито им викат ) и си мисля, че ще пропуснанощното къпане, но не знам дали се дължи на мъдростта придобита с годините или на липсата на алкохола, който отказах преди години
![]()