Петрола е на дъното , златото и то почти ...
еврото се чуди накъде да хване![]()
Петрола е на дъното , златото и то почти ...
еврото се чуди накъде да хване![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Фафле, март месец е своеобразен температурен рейндж след мечите температури през зимата
Април ще започне температурен up тренд![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро на пристрастените и форекс-зависимите
Играта по програма се очертава за вечерта, но мен от тъмното ме е много страх.
След голфа най-добрият спорт за приспиване е снукър, снощи го установих
С кърлинг и шах още не съм се пробвал![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
masta (18-03-2015), REDA (18-03-2015), GGBG (18-03-2015), toranagasan (18-03-2015)
Верно ли вали?
То затова е и студено...тук не вали, но ...всъщност тази година видяхме сняг за първи път този последния който валя, но достатъчно, вече искам пролет. Те дърветат започват да цъфтят, защо ни е студ...стига вече...
То и курса затова се мотал. Аааа и Алф дълги.и подпира.
кърлинг у леглото ....... след 80 годишна възраст.......
дане дава господ......![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
D-12 (18-03-2015)
Нафтич, а си се вмъкнал дълги евра, а трябва да изпишем всички по 250 долара за месеца, че да ти спасим акаунта
Успех на ДАКС, но само да го скъсяваш, надявам се, че ми трябват кризисни котировки за да се вмъкна отново дълги![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Защото така каза Емо Чолаков![]()
докато не махне чадъра от този сайт ..... и заглавието му такова![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (18-03-2015)