ми така де щото го няма за това и двойник няма![]()
ми така де щото го няма за това и двойник няма![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нашия е толкова напред с материала, че не му трябват двойници, той самия си е двоенне е сам там горе в камбанарията. Всички са имали двойници Садам, Хитлер, Обама и Осама си приличат като две капки вода, Путин някой пропускам сигурно ама някой да ме допълни.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами нали това е идеята, та всички в крайна сметка да повярват, че не е той...
Всички са двойници на нашия , даже и двойниците им пак са му двойници![]()
То си е ясно, че Немцова е отрепал Путин, и то лично, със собствените си ръце. Това е очебийно. Първо много го е мразил. И второ, убйството е извършено близо до Кремъл, където се намира офиса на Путин. Явно специално го причакал там. Какви още доказателства ви трябват господа съдебни заседатели.
А къде по-елегантно можеше да го покани на гости и да изчезне безследно
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Хаха по-горния коментар направо ме разсмя здраво ,Путин няма нищо общо с убийството според мен
Нямам представа кой буквално седи зад контрола над дадена държава, има различни конспирации относно това, едни казват че извънземна раса настроена не много благоприятно към нас ни цоца от хиляди години, не знам дали е истина това, но когато се позамисли човек и види в каква среда живеем, то кой нормален човек би рязал клона на които стой ? От където и да се погледне системата от всякъде издиша. И каква ирония би било това ако е истина тия същества от години ни манипулираха чрез религията науката, че ние сме най - уникалните във Вселената и видиш ли освен нас няма други живи същества и това че ни има е вероятност една към 2113213213214354385743857437543757433443443 не знам цифрата за това я пиша, имаше хора които вярваха в това а другите които не вярваха бяха измъчвани по психиатрии или затвори, защото се осмеляваха да говорят истината, но само ей така ще вмъкна, че в галактиката Млечен Път има над 200 милиарда звезди във Вселената има милиарди галактики едни по големи други по малки, и питам Ви колко е вероятно ние да сме единствените във Вселената ?!?!
O, не съм самНямам представа кой буквално седи зад контрола над дадена държава, има различни конспирации относно това, едни казват че извънземна раса настроена не много благоприятно към нас ни цоца от хиляди години, не знам дали е истина това, но когато се позамисли човек и види в каква среда живеем, то кой нормален човек би рязал клона на които стой ? От където и да се погледне системата от всякъде издиша. И каква ирония би било това ако е истина тия същества от години ни манипулираха чрез религията науката, че ние сме най - уникалните във Вселената и видиш ли освен нас няма други живи същества и това че ни има е вероятност една към 2113213213214354385743857437543757433443443 не знам цифрата за това я пиша, имаше хора които вярваха в това а другите които не вярваха бяха измъчване по психиатрии или затвори, защото се осмеляваха да говорят истината, но само ей така ще вмъкна, че в галактиката Млечен Път има над 200 милиарда звезди във Вселената има милиарди галактики едни по големи други по малки, и питам Ви колко е вероятно ние да сме единствените във Вселената ?!?!Ей го тук обикаля брат ми
Даже се чудя как да го изработя киселото мляко да ми донесе
![]()
Путлер са го сменили с извънземен хамелеон! А сега де, колко ли му е дълъг езика![]()
Знам че като ги провокираш си показват истинската същност, жалко че нямам досег до него да му вкарам някоя провокация. Ама дори и да е такъв мисля, че Русия е страната която ще ни избави за сетен път от хватката на поробителите тоя път в лицето на САЩ !O, не съм сам Ей го тук обикаля брат ми Даже се чудя как да го изработя киселото мляко да ми донесе
Путлер са го сменили с извънземен хамелеон! А сега де, колко ли му е дълъг езика