jivko78 (17-03-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
bobi_cz (17-03-2015), Spekulanta (17-03-2015)
При евро/паунд май дъното се оформя , и доджито на месечна , УТРЕ Е ДЕНЯ !
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
petar80 (17-03-2015)
Аз на малките графики само ги гледам как вървят моментните движения , 1.42 утре чакаща за дълго , дългосрочно , стопа ми идва на 1.38
абе и аз имам едно такова чувство за теб ноооо ти си много далеч
ако имаш път към нашия край обади се тогава ще направим езин възходящ тренд на масата![]()
Spekulanta (17-03-2015)
Аз по вашия край съм служил за Майка България
Във Симеоновград съм служил брато в дивата кашимерия
На този полигон Ново Село колко тактики съм правел![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
е сега има новини и за долара още ще падне паунда че и влязох рано на дълги дано да качи да ги затворя![]()