аз ще заложа на късите. Поне за понеделник очаквам го 20/30 пипса па юг или може би до ниво 1,2730
аз ще заложа на късите. Поне за понеделник очаквам го 20/30 пипса па юг или може би до ниво 1,2730
Петьо ти не си спал да пускаш позиции
аз тепърва почвам да гледам графиките![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тази двойка лека полека поема надолу да се включа и аз с едни къси![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В мойто планче засега на дневен ред са дългите да дадат входче
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Надявам се, да нарисува нещичко и ще влизам............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Съгласен с твоите планове
https://charts.mql5.com/7/278/usdcad...trades-plc.png